Het netwerk

THE SUN werkt altijd samen met een netwerk van publieke en private partijen. Hieronder staan onze partners weergegeven die met ons werken.

Indien u als partner geïnteresseerd bent in deelname aan The SUN, dan kunt u contact opnemen met Maurice Kokhuis via bestuur@thesunamsterdam.nl.

ACE

ACE (Amsterdam Center for Entrepreneurship) brengt studenten, onderzoekers en ondernemers bij elkaar om succesvolle ondernemingen op te zetten. ACE kan ondernemers training, support en het juiste netwerk bieden om een succesvolle onderneming op te bouwen.

Arto Recruitment

Organisaties en medewerkers duurzaam met elkaar te verbinden is ons vak, onze passie en onze drijfveer. ARTO staat voor integriteit, transparantie en echte betrokkenheid. Perspectief bieden en een positieve bijdrage leveren voor de toekomst zodat alle partijen er blij van worden.

Al sinds 1959 kunnen wij zeggen: dat werkt!

Bonneville

Als je wilt groeien heb je meer klanten nodig. Veel B2B bedrijven hebben geen krachtige boodschap en zijn niet goed in het voeren van klantgesprekken. Twee fouten: te veel “Why We Are Great” en te weinig aandacht voor het probleem van de prospect. De Why Change aanpak van Bonneville is speciaal ontwikkeld voor B2B bedrijven in het MKB segment en zorgt dat de gesprekken van je medewerkers gesmeerd verlopen. 

CFO Capabel

CFO Capabel helpt ondernemers hun strategisch en financieel management te verbeteren met raad én daad. Met een scherpe financiële analyse, strategisch advies over de financiële organisatie en processen, business coaching en begeleiding bij de implementatie. De parttime CFO’s helpen ondernemers bij in het financieel gezond en toekomstbestendig maken van het bedrijf.

De Breed & Partners

Nederland is één van de meest innovatieve landen ter wereld, maar om technologische innovatie mogelijk te maken is tijd én geld nodig. De Breed & Partners ondersteunt al meer dan 35 jaar mkb-bedrijven bij het vinden van die financiering. Dit doen we bij voorkeur door verschillende financieringsvormen te combineren. Subsidies, leningen, kredieten, crowdfunding, fiscale voordelen en participaties kunnen samen de perfecte ‘financieringsmix’ vormen. 

Fair Focus Communicatie

Fair Focus werkt voor MKB-bedrijven die B2B willen communiceren en geen communicatiemanager hebben. Met onze ervaring, kennis en kennissen vinden wij de weg, zodat jouw informatie, product of boodschap op het goede moment bij de juiste persoon terecht komt.
Wij zorgen dat voor jou gesloten deuren open gaan en nieuwe kansen ontstaan!

KplusV

KplusV ondersteunt ondernemers bij het vinden van de juiste groei strategie en bij het ophalen van funding en voert namens THE SUN het projectmanagement uit over Ready to Scale.

Label305

Label305, een team van web- en mobile specialisten uit Enschede en Amsterdam. Samen gaan wij elke technische uitdaging aan, om de mooiste digitale producten te ontwerpen en te ontwikkelen.

Link Design

Link Design is gestart in 1996 en gevestigd in Amsterdam. Onze missie: merken tot leven brengen. Creatieve strategieën, visuele concepten en tastbare resultaten zijn onze core business. Wij ontwikkelen krachtige visuele concepten en vertalen deze concepten door naar elk middel dat nodig is om de doelgroep(en) te raken, te inspireren en te laten doen wat u wilt dat ze doen.


Schut van de Ven

Schut van de Ven is een ondernemingsrechtelijk georiënteerd notariskantoor dat vaak startende ondernemingen helpt hun juridische structuur vorm te geven.

VanLoman

VanLoman geeft op maat gesneden belastingadvies aan ondernemers. Ondernemers profiteren van de jarenlange ervaring van de werknemers van VanLoman bij de grote, internationale advieskantoren en de Belastingdienst. Hierdoor kunnen zij ondernemers van dienst zijn bij alle fiscale vraagstukken die relevant zijn in de opstartfase van een onderneming (denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuze van de ondernemersvorm en financieringsstructuur). Tevens hebben zij veel ervaring met het begeleiden van innovatiebox-trajecten.

WeGrow

WeGrow ondersteunt bedrijven bij hun internationalisatie. Wanneer ondernemers de Nederlandse markt zijn ontgroeit dan helpt WeGrow met de lancering in bijvoorbeeld Duitsland of Frankrijk.

V.O.

V.O. ondersteunt tech starters, innovatief MKB, multinationals en kennisinstituten bij het maximaliseren van de waarde van hun Intellectuele Eigendom. V.O. is een van de grootste octrooibureaus in Europa, staat steevast in de top 3 van Europese PCT-indieners, en wordt geprezen als a center of excellence in het vakblad Intellectual Asset Management. In 2010, 2013, 2014, 2016, 2017 en 2018 ontvingen we The Netherlands prosecution IP Firm of the Year Award van Managing Intellectual Property.


WinthagenMensink

Juridische kwesties spelen een steeds grotere rol voor de positie van uw onderneming. WinthagenMensink is de strategische sparringspartner voor ondernemers die tegen deze uitdagingen aanlopen, zo bieden zij ondernemers juridische ondersteuning van commerciële contracten tot e-commerce. De oprichters zijn afkomstig van gerenommeerde advocatenkantoren. 
Publieke partners

Naast het netwerk van private partners wordt THE SUN ook ondersteund door een netwerk van publieke partners.